U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mag ik me voorstellen?

Mijn naam is Roel de Bie. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en het is nog steeds een leuk vak. Omdat ik al een aantal jaren meedraai, kunt u mij ook gerust bellen voor de meer ingewikkelde klussen. Uiteraard kom ik bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en maak ik   geheel vrijblijvend een advies. Bel gerust! 

 

Op basis van de omvang van het werk en de benodigde materialen wordt op uw verzoek een zo nauwkeurige mogelijke kostenschatting gemaakt. Voor een kostenschatting van uw project kunt u een aanvraag indienen en dan zal ik contact met u opnemen om een afspraak te maken en alle benodigde details met u door te nemen.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.